In one of the great examples of adaptive reuse, Ricardo Bofill transformed a cement factory into a workspace and home — much to the envious chagrin of just about everyone else. 

173 notes

Show

  1. crushyourallies reblogged this from architectureofdoom
  2. slymkk reblogged this from wandrlust
  3. alma20100922 reblogged this from architectureofdoom
  4. nachhaus reblogged this from sketchesfornosweetheart
  5. unthinkablesurprises reblogged this from gymnopedia
  6. iliveinaboxofpaints reblogged this from gymnopedia
  7. gymnopedia reblogged this from unordentlich
  8. unordentlich reblogged this from archiselects
  9. nahsonimcool reblogged this from scavengedluxury
  10. cosmic-inferno reblogged this from heysacagawea
  11. multeyemeteor reblogged this from la-pitonisa-tropical and added:
    I want… oh.. do I want to live there! I don’t care what’s inside, I just want to live in this retro-futuristic,...
  12. heysacagawea reblogged this from merrymadness
  13. merrymadness reblogged this from la-pitonisa-tropical
  14. la-pitonisa-tropical reblogged this from wandrlust
  15. dakm reblogged this from wandrlust
  16. eye-you reblogged this from fairelemort
  17. fairelemort reblogged this from mansonyouth
  18. ayabean reblogged this from splitfailed
  19. bloodlore reblogged this from meaningfuldomainnamehere
  20. meaningfuldomainnamehere reblogged this from godfatherofslander
  21. godfatherofslander reblogged this from mansonyouth
  22. v5extrafine reblogged this from splitfailed